第十一届中国国际健康产品展览会2020亚洲天然及营养保健品展

NIDC Conference

Healthplex Expo 2020 |

Natural & Nutraceutical Products China 2020

The 7th Nutraceutical Industry Development Conference

-- China's Market Entry Strategy for Foreign Dietary Supplements

 

Date

November 25-26, 2020

Venue

National Exhibition and Convention Center (Shanghai)

Organizer

CCCMHPIE / Sinoexpo Informa Markets

Co-Organizer

China Dietary Supplement Professional Committee

 

 

 

No.

Time & Topics

Speaker

Nov 25, 13:30 - 17:00 Policies and Regulations

1)

13:30 - 13:40 (10mins)
Opening Speech

CCCMHPIE

2)

13:40 - 14:10 (30mins)
Latest Thoughts on Dietary Supplements Supervision

State Administration for Market Regulation

3)

14:10 - 14:40 (30mins)
Progress and FAQ on Registration and Recordation of Dietary Supplements

Center for Food Evaluation, State Administration for Market Regulation

4)

14:40 - 15:10 (30mins)
New Supervision Requirements for Imported Food

General Administration of Customs

5)

15:10 - 15:40 (30mins)
Management and Issues on Imported Food Labels

Industry Expert

6)

15:40 - 16:10 (30mins)
Natural Health Products Management and Market Trends in Australia

Complementary Medicines Australia (CMA)

7)

16:10 - 16:40 (30mins)
Natural Health Products Market Status and Trends in New Zealand

Natural Health Products New Zealand

8)

16:40 - 17:00 (30mins)
Import Trends and Hot Categories of Nutritional Health Foods

CCCMHPIE

Nov 26, 09:30 – 12:05 Consumption Trends and Hotspots

9)

09:30-10:00 (30mins)
Analysis of the Development of China's Nutrition and Health Market after the Epidemic

Industry Expert

10)

10:00-10:30 (30mins)
Selection Principles and Brand Management of Online Sales

JD Health

11)

10:30-11:00 (30mins)
Digital Transformation of Traditional Nutrition and Healthcare Enterprises

Herbalife

12)

11:00-11:30 (30mins)
Brand Portfolio of Nutrition and Health Products

SWISSE

13)

11:30-12:00 (30mins)
Dietary Nutritional Supplements: New Ideas, New Technologies and New Trends

By-health Co.,Ltd.

12: 00-12: 05 Meeting summary

 

Note: The final schedule is subject to change onsite.